OVER ONS

DES Detach kiest voor persoonlijke aandacht. Wij gaan voor de ultieme match tussen vraag en aanbod waarbij tevredenheid een eerste prioriteit is.

Werk uit handen nemen, inspelen op uw behoeften, het leveren van gekwalificeerd en gespecialiseerd personeel en het bewaken van de administratie, DES Detach staat voor u klaar. Altijd!

DES Detach zorgt voor de juiste mensen op de juiste plek

Als mensen op de juiste plek zitten en een baan hebben die bij hun interesse, ambities en mogelijkheden past, gaan ze met plezier naar hun werk. Dan pas komen hun talenten echt tot bloei en kunnen ze het verschil maken. Dat geldt zowel voor de mensen die via ons een baan vinden, gedetacheerd of uitgezonden worden, als voor onze eigen mensen.

Onze externe missie is het vinden van de beste combinatie van mensen en hun baan. Zeg maar, de ideale match tussen vraag en aanbod. Daarom bouwen wij aan langdurige relaties met onze klanten, leveranciers en onze eigen mensen. Open communicatie staat hierbij hoog in ons vaandel! Onze interne missie is het bieden van een optimale balans tussen werk, opleiding en privé voor al onze eigen medewerkers. Wil je meer weten over onze manier van werken of over de verschillende diensten die wij verlenen, aarzel niet om contact op te nemen. Wij komen graag – en geheel vrijblijvend! – langs.

Lennard Kerkhove
Commercieel manager Intercedent

Kent alle ins & outs van het bouwbedrijf. Van hands on steigerbouwer gegroeid tot commercieel manager en uitstekend intercedent.

info@desdetach.nl

+31 6 115 61 574

Verona Conté
Office manager

Enthousiast en doeltreffend.
Zeer punctueel. Verantwoordelijk voor certificeringen en financiële administratie & loonbetalingen.

info@desdetach.nl

Karien Cijsouw
Intercedent

Een uitstekende intercedent die zich focust op o.a. de branches recreatie en horeca.

info@desdetach.nl

+31 6 115 61 466